Consult

Wat gebeurt er tijdens het eerste consult?

Het eerste consult is geheel GRATIS en vrijblijvend en bestaat altijd uit een uitgebreid intakegesprek[anamnese] dat ongeveer anderhalf uur in beslag neemt. Tijdens dit gesprek wordt u ook door middel van een Body Health Check doorgemeten waardoor ik meer inzicht krijg in uw specifieke klachten en we sneller een behandelplan kunnen opstellen.

Wat kost een consult?

  • Eerste consult ‘GRATIS’.[duur 1 tot 1,5 uur][dit is alleen ter kennismaking]
  • Groot consult € 165,- [duur 1 tot 1,5 uur]
  • Standaard consult € 109,- [duur 30 tot 45 minuten]

Tevens bied ik je de mogelijkheid om elk half jaar een controle te laten doen. Hierbij krijg je een anamnese en onderzoek met Body Health Scan en word je gelijk bijgepraat over het gebruik van je supplementen.

Wat wordt er vergoed?

Veel verzekeraars vergoeden steeds minder. Wij hebben daarom besloten om niet meer te voldoen aan de veeleisendheid van de verzekeraars, de kosten om aan al deze strenge eisen te voldoen zijn niet meer in verhouding tot wat de verzekeraar nog vergoed, dit betekend dat je vanaf 01 mei 2022 geen vergoeding meer ontvangt omdat we niet meer lid zijn van een erkende beroepsvereniging. Maar wees gerust, dit zal niets veranderen aan de hoge kwaliteitseisen waaraan we al 20 jaar voldoen.

Let erop dat onze consulten niet meer vergoed worden vanaf 01 mei 2022 door de verzekeraars.

Let op! Supplementen worden nooit vergoed!

 

Niet-nagekomen afspraak of een afspraak minder dan 24 uur van te voren afgezegd.

Het valt ons op dat het steeds vaker voorkomt dat patiënten niet op afspraken verschijnen. Het is voor onze praktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Het betekent tijdverlies en omzetderving voor ons. Bovendien is het erg vervelend dat er op dat moment niet iemand anders kon worden geholpen. Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen gaan wij hiervoor een wegblijftarief hanteren.

Dit betekent het volgende

  • U kunt uw afspraak afzeggen of verplaatsen, dit dient u echter minimaal 24 uur van tevoren te doen.
  • Afspraken die op maandag zijn gepland, dienen uiterlijk de vrijdagochtend ervoor geannuleerd te zijn.

Een afspraak kunt u afzeggen op de volgende manieren:

  • Telefonisch via 026-3514071
  • Aan de balie tijdens openingstijden van de praktijk
  • Via een e-mail aan: info@VitaNovaMedicalCentre.nl
  • Desnoods stopt u in de brievenbus een briefje.

Mocht u niet verschenen zijn op de afspraak, dan krijgt u hier een factuur voor thuis gestuurd. Deze factuur zult u zelf moeten betalen, want uw zorgverzekeraar vergoedt u deze kosten niet. Er zijn natuurlijk altijd omstandigheden denkbaar dat er sprake is van een overmacht situatie waardoor u niet verschenen bent. Neem daarom altijd z.s.m. contact met ons op met vermelding van deze reden.

De hoogte van het tarief is afhankelijk van de tijd die hiervoor ingepland is op het spreekuur en de vergoeding die hiervoor staat.

Wij hopen dat het niet nodig zal zijn om deze rekeningen te versturen.