Leefstijlcoach

Leefstijlcoach:

De basis voor gezondheid ligt in een bewuste, actieve en gezonde leefstijl. Als leefstijlcoach bied je daarvoor begeleiding op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Daarbij is het belangrijk te kijken naar de behoefte aan vitamines en mineralen. Maar hoe krijg je inzichtelijk wat het belang en later het effect is van jouw adviezen op gezond leven?

Wij gebruiken de Vitality Analyzer: een bioresonantie meetinstrument om direct te laten zien waar een cliënt tekorten heeft. Dat is een echte eye-opener om de volgende stappen te gaan zetten. Als Leefstijl Coach kijk je daarvoor op celniveau naar de beschikbaarheid van vitaminen, mineralen, vetzuren en co-enzymen.

Voor wie:

Ben je al werkzaam als Personal coach en/of sportinstructeur, of ben schoonheidsspecialist of diëtist dan kan deze korte opleiding iets voor jou zijn. In twee dagen gaat er een wereld voor je open als het gaat om het functioneren van het menselijk lichaam en het belang van de juiste voedingsstoffen daarbij. Het biedt jou een schat aan informatie om jouw cliënten, middels leefstijlinterventies, voedingsadviezen en/of een aanvulling met een supplement, te kunnen ondersteunen en middels de analyzer je de cliënt kunt laten zien welke tekorten deze heeft en mogelijke oplossingen kunt bieden.

In je advies kijk je naar het totale verhaal van je cliënt en niet alleen naar de symptomen. Je leert met de meting je vermoedens bevestigen en een vitaliteitsplan opzetten, waardoor je snel en adequaat de gezondheid stappen vooruit kunt brengen.

De vele casussen en het uitgebreide studiemateriaal zorgen ervoor dat je aan het eind van deze opleiding de juiste hoeveelheid kennis hebt om succesvol met de materie aan de slag te gaan in jouw praktijk. De opleiding is geaccrediteerd door de beroepsvereniging KTNO en GRO-erkend.

Wil je een uitgebreidere opleiding of de opleiding tot leefstijlcoach als opstapplank gebruiken naar een hoger niveau dan kun je er nog voor kiezen om de opleiding tot ‘Vitality Coach’ te volgen.