Choco Junkies!

Wij zijn ontzettende grote chocolade liefhebbers…en dan vooral de pure varianten. Pure chocolade mousse, pure bonbons met praline, pure hagelslag….zo lekker allemaal maar helaas niet zo verstandig om hier elke dag van te snoepen. Het komt hier regelmatig voor dat er na de maaltijd iemand zegt: “en nu een stukje chocola”…..waarop een ander roept, “Jaaaahh Tony’s”, want Tony Chocolonely is onze favoriet.
En tja….gelukkig is Ron het allermeest verslaafd aan chocola en dan stapt hij in de auto op weg naar de supermarkt, net voor sluitingstijd, om vervolgens thuis te komen met een heerlijke chocoladereep waar we dan na die tijd heel veel spijt van hebben, want onze buiken reageren niet zo heel goed op dit hemelse goud.

Maar nu heb ik een gezonde variant ontdekt en ook nog eens eentje waarbij je een flinke portie groenten bij binnen krijgt. Ja, echt!

je hoort het goed, groenten!!
De mousse of choco pasta wordt gemaakt met avocado!! En lekker dat die is, wij zijn er verzot op. Lekker als toetje of als kleine amuse voor de feestdagen of gewoon zoals wij hier doen, op een cracker of boterhammetje. Enne….gewoon aan niemand vertellen dat er avocado in zit hé, want wat de boer niet kent…

In de koelkast blijft de mousse of chocopasta een week goed.
Ik ben benieuwd of hij bij jullie straks net zo vaak op tafel staat als bij ons.

Lees hier alles over het recept!

Heb je vragen of ideeën mail dan naar:  WantastischLekker@gmail.com

Related Post