Opleiding Vitality Coach

AllFit Academy

Gezocht..!! Zeer enthousiaste Vitality Coaches.

Wij zijn op zoek naar mensen die ons netwerk van Vitality Coaches willen helpen uitbreiden in Nederland. Heb jij affiniteit met gezondheid, leefstijl, gezonde voeding, beweging en leef jij bewust dan is dit misschien wel een mooie nieuwe uitdaging voor jou om jezelf verder hierin te ontwikkelen en anderen te kunnen helpen en ondersteunen in hun zoektocht naar een gezonder en bewuster leven.

De opleiding tot Vitality Coach is wetenschappelijk onderbouwd op post-HBO niveau en wordt gegeven door twee zeer bevlogen en zeer erkentelijke docenten Edwin Bas (Bsc.Biochemie) en Ron Grit (Orthomoleculair klinisch Psycho-Neuro-immunoloog). Tevens is deze opleiding erkend en gaccrediteerd door KTNO en erkend door de beroepsvereniging GRO. De opleiding is praktisch van opzet en we maken de materie ook zeer inzichtelijk en herkenbaar middels patiëntcasussen. Je kunt dan ook direct het geleerde toepassen in jouw praktijk. Ook na je opleiding houden we contact.

Je mag je vragen blijven stellen en we hebben regelmatig ‘gratis’ webinars waarmee we je op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen binnen de complementaire zorg en daarnaast ontmoeten we elkaar graag op de jaarlijkse licentiedag.

Als Vitality Coach leer je ook een meetmethode toepassen waarmee je de lichaamssystemen kunt analyseren, waardoor de meting ter indicatie en ondersteuning van het stappenplan van de cliënt kan worden ingezet als therapie

voor het behalen van een optimale gezondheid en vitaliteit.

In deze 6-daagse opleiding worden alle 11 lichaamssystemen en de fysiologische werking van hormonen, neurotransmitters en organen behandeld in het kader

van chronische stress, laaggradige ontstekingen en

de chronische lichamelijke klachten die daaruit voorkomen.

Met deze opleiding kun je dan ook direct aan de slag als Vitality Coach en is tevens een geweldige aanvulling voor behandelaars die al werkzaam zijn als:

  • Orthomoleculair voedingstherapeut
  • Natuurvoedingstherapeut
  • Diëtist
  • Fysiotherapeut
  • Personal Trainer
  • Leefstijl Coach

Meer weten: ga dan naar de website: https://allfit.nl/opleiding/

https://allfit.nl/opleiding/